Meneer-Vos-keuken
Kinderen spelen bij Meneer Vos
Meneer-Vos-vergaderzaal
Lunchcafe Meneer Vos Nijmegen

Vergaderen

Meneer Vos heeft drie zalen, geschikt voor vergaderingen, presentaties, trainingen en recepties. De zalen zijn geschikt voor groepen van tien tot honderd personen en voorzien van alle gemakken.

Uiteraard is er gratis Wi-Fi beschikbaar, hebben wij faciliteiten zoals een laptop en beamer in huis en kunnen wij een heerlijke lunch verzorgen. Er is een eigen parkeerterrein voor de deur en de omgeving leent zich er uitstekend voor om tussendoor even een verfrissende wandeling te maken. Maatschappelijk verantwoord vergaderen kan uitstekend bij Meneer Vos!

Vergaderen bij Meneer Vos

Zaalhuur

De huurprijzen van de zalen bij Meneer Vos zijn per dagdeel (8.30-12.30 en/of 13.00-17.00), inclusief gebruik van Wi-Fi. De zalen zijn voor zakelijk gebruik te huur van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. In het weekend zijn de zalen te huur binnen onze openingstijden, of in overleg.

Wanneer u een zaal bij ons huurt, of hier een optie op neemt, gaat u akkoord met onze reserveringsvoorwaarden. Bekijk hier onze reserveringsvoorwaarden betreft zaalhuur.

De verschillende capaciteiten en prijzen per dagdeel, inclusief BTW, zijn te vinden in onderstaand overzicht.

  Prijs per dagdeel 
 Zaal 1 óf 2      € 122,50
 Zaal 1 óf 2 € 195
 Bovenzaal € 66 

Eten en drinken

Tijdens een zakelijke bijeenkomst is het mogelijk om kannen koffie, thee en water te gebruiken. U kunt tijdens uw programma een versnapering bestellen: ons 3-uurtje. Het 3-uurtje hartig bestaat uit 2 snack hapjes en een frisdrank naar keuze. Het 3-uurtje zoet bestaat uit celebration chocolade en een frisdrank naar keuze.

Wij verzorgen ook graag uw lunch of een drankje na afloop naar wens met lekkere hapjes er bij. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Bekijk hier de lunches voor groepen. In overleg bieden we ook andere mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden en reserveringen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]