Meneer-Vos-keuken
Kinderen spelen bij Meneer Vos
Meneer-Vos-vergaderzaal
Lunchcafe Meneer Vos Nijmegen

Over Meneer Vos

U kunt bij Meneer Vos voor van alles terecht. Bijvoorbeeld een lunch, drankje, vergadering of training. Of gewoon om onze medewerkers te ontmoeten. Die zijn namelijk heel speciaal, maar tegelijkertijd ook heel gewoon.

Dagbesteding

Meneer Vos probeert zo veel mogelijk mensen met een handicap een zinvolle werkplek te bieden. Dit is een vorm van dagbesteding.
De medewerkers kunnen in de keuken of in de bediening aan de slag. Zij zijn ook van belang voor het reilen en zeilen achter de schermen.

Bij alle werkzaamheden krijgen de medewerkers intensieve begeleiding van professionals op het gebied van horeca en zorg. Gastvrijheid staat bij dit enthousiaste team voorop!

Spelen bij Meneer Vos   Lunchcafe Meneer Vos

Pluryn

Meneer Vos is onderdeel van Pluryn. Pluryn biedt ondersteuning en behandeling aan mensen met een handicap bij wonen, werken, leren en vrije tijd.
Meneer Vos ligt op locatie De Winckelsteegh in Nijmegen. Hier verlenen professionals zorg aan zo’n 200 kinderen en volwassenen met een handicap.

Meneer Vos werkt samen met maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. We serveren koffie van koffiebranderij Coffyn, broodjes van Buurtmarkt Breedeweg en verse thee van Theehuis Bloesem. Allemaal met aandacht bereid, en dat maakt het nóg lekkerder.

Entree 1

Onze missie

Wij zijn van mening dat mensen met een handicap recht hebben op een volwaardige plaats in de samenleving. Hoe je dit het beste kan invullen, is voor ieder mens verschillend.
Meneer Vos probeert mensen die in staat zijn om te werken en graag gastvrij bezig zijn, een zo normaal mogelijke werkplek te bieden in de horeca. Zo laten we zien dat een handicap niet betekent dat je beperkt bent in je mogelijkheden. Integendeel: we laten zien dat we samen een mooi bedrijf kunnen runnen. 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]