Meneer-Vos-lunchcafe
Meneer-Vos-keuken
Kinderen spelen bij Meneer Vos
Meneer-Vos-vergaderzaal
Lunchcafe Meneer Vos Nijmegen

Nieuws & activiteiten

Nieuwe folder!

Onze nieuwe folder is uit! Deze is opgefrist met allemaal mooie nieuwe foto's. Op deze foto's ziet u o.a. Wesley, Antonie, Lotte, Mujde en Fatima aan het werk. Bekijk via deze link de digitale versie. De printversie ligt bij ons voor u klaar!

Belevingselementen op het terrein van De Winckelsteegh

Nenko-1

Dankzij een gulle gever is het terrein van De Winckelsteegh, waar Meneer Vos onderdeel van uit maakt, 3 mooie belevingselementen rijker!

De kleuren die je ziet en de geluiden die je kan maken bij de elementen maken een wandeling over het terrein nu nog mooier voor cliënten maar ook voor bezoekers van Meneer Vos. Kom gerust eens kijken en schroom niet om een wandeling te maken over het terrein van De Winckelsteegh. 

 

Nieuwe gerechten op onze menukaart

Onze menukaart is weer vernieuwd, dus kom proeven!
Wat te denken van een sandwich van de grill met geitenkaas en groenten of een salade met Coburger ham, ei en peer? Natuurlijk staan onze klassiekers, zoals de huisgemaakte appeltaart en het broodje hamburger, er nog steeds op. Tot snel!

Meneer Vos 5 jaar geopend

Op zondag 14 mei 2017 was het alweer 5 jaar geleden dat Meneer Vos de deuren opende. Wij zijn blij met en trots op alles dat de afgelopen 5 jaar is opgebouwd door onze medewerkers.
Ook werd op 14 mei de nieuwe dierenweide op het terrein van De Winckelsteegh geopend. Deze dierenweide is zowel bestemd voor cliënten van De Winckelsteegh als voor andere bezoekers; iedereen is er van harte welkom om de pony's, het hangbuikwijn, de geit, de kippen, de konijnen en vogels te bewonderen!
Bekijk via onderstaande link een mooi filmpje van de opening van de dierenweide:

https://www.youtube.com/watch?v=oidvVU4XBA0

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]