Meneer-Vos-lunchcafe
Meneer-Vos-keuken
Kinderen spelen bij Meneer Vos
Meneer-Vos-vergaderzaal
Lunchcafe Meneer Vos Nijmegen

Nieuws & activiteiten

Een fantastisch 2019 gewenst!

Wij wensen iedereen een smaakvol, mooi en gezellig nieuw jaar. Wij staan ook in 2019 weer voor u klaar en verzorgen graag uw vergadering, teamdag, lunch of verjaardagviering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwe folder!

Onze nieuwe folder is uit! Deze is opgefrist met allemaal mooie nieuwe foto's. Op deze foto's ziet u o.a. Wesley, Antonie, Lotte, Mujde en Fatima aan het werk. Bekijk via deze link de digitale versie. De printversie ligt bij ons voor u klaar!

Belevingselementen op het terrein van De Winckelsteegh

Nenko-1

Dankzij een gulle gever is het terrein van De Winckelsteegh, waar Meneer Vos onderdeel van uit maakt, 3 mooie belevingselementen rijker!

De kleuren die je ziet en de geluiden die je kan maken bij de elementen maken een wandeling over het terrein nu nog mooier voor cliënten maar ook voor bezoekers van Meneer Vos. Kom gerust eens kijken en schroom niet om een wandeling te maken over het terrein van De Winckelsteegh. 

 

Nieuwe gerechten op onze menukaart

Onze menukaart is weer vernieuwd, dus kom proeven!
Wat te denken van een sandwich van de grill met geitenkaas en groenten of een salade met Coburger ham, ei en peer? Natuurlijk staan onze klassiekers, zoals de huisgemaakte appeltaart en het broodje hamburger, er nog steeds op. Tot snel!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]